Sunt Oana Leoveanu – Gardienne de beauté. Adica, sunt un fel de… Gardiana a lucrurilor frumoase.

In calitate de Gardiana, am ocazia sa cunosc oameni creativi si care pun pasiune in ceea ce fac. Si sunt onorata de faptul ca ei imi permit sa intru in universul lor, sa dau buzna in atelierele lor de creatie situate cel mai adesea in minunate case interbelice, sa le ating lucrurile facute cu migala iar cateodata, dintr-o stangacie ivita brusc, sa mai scap cate ceva pe jos.
Sunt onorata de faptul ca ei imi incredinteaza povestile si brandurile lor pentru ca eu sa le comunic si sa le prezint mai departe in stilul meu.

In decembrie 2015 am inceput acest proiect de suflet, mai intai printr-o documentare minutioasa, ocazie cu care am aflat ca in Romania exista atat de multi designeri si care sunt mai degraba cunoscuti peste hotare decat la noi.

Am intrat de atunci intr-o alta lume fata de cea cu care eram familiarizata (zona de corporate, urmata de zona de business, prin Repliqa Agency).
Insa am gasit imediat si natural o calea de intrepatrundere.
Asadar, o parte importanta a activitatii mele de… Gardiana este organizarea de Ateliere de fashion in mediul corporate. In acest fel, creez punti de legatura, „duc” brandurile aflate „in garda mea” in companii, acolo unde oamenii au task-uri, roluri si ddl-uri si le ofer, prin bunavointa departamentului HR, o bine meritata pauza.

Sunt onorata ca te afli pe blogul meu. Sper sa iti dau suficiente motive sa revii si sa ne vedem intr-o zi in atelierul tau de creatie sau in compania in care lucrezi.

à bientôt!