De ceva vreme, am inceput sa folosesc cat mai putine produse de make-up sau cat mai aproape de natural.

Am ramas puternic fidela fondului de ten pentru ca este ajutorul meu de nadejde in a-mi ascunde imperfectiunile tenului.

In ceea ce priveste produsele de intretinere a tenului, de ani buni, le-am testat intr-un mod agresiv, as putea spune, cum gaseam ceva promovat mai intens, hop si eu.

Dar niciodata pana acum nu am beneficiat de o diagnoza a tenului corecta, profesionist facuta.

Am facut totul intuitiv ceea ce nu va recomand!

Asa ca mi-am incarcat ani de zile tenul cu tot felul de produse mai mult sau mai putin nefericit alese, le-am tot schimbat an de an, sperand sa gasesc produsul miraculos care sa ma faca sa zic „pas” make-up-ului.

 

Ce am gresit? Faptul ca nu am pornit din punctul corect – diagnoza tenului. Sa aflu ce tip de ten am, care sunt problemele sau ce probleme se prefigureaza.

 

Recent, in cadrul unuia dintre saloanele Gett’s, am facut, in sfarsit, ceea ce ar fi fost bine sa fac mai demult: o diagnoza a tenului.

14469629_1128321213918250_2290070986303610602_n

Aparatul de diagnoza a tenului de la Skeyndor disponibil in saloanele Gett’s mi-a «ecografiat» tenul si mi-a spus cu acuratete unde trebuie sa intervin. Daca am pete, riduri, pori deschisi, nivelul de hidratatare, gradul de acnee etc.

7 parametri de masurare si-au facut treaba cu succes si am plecat acasa ca de la doctor: cu diagnosticul corect si cu cea mai buna reteta.

 

Aparatul de diagnoza  de la Skeyndor este rezultatul experientei si muncii de peste 50 de ani a brandului asa ca fiti convinse ca beneficiati de cea mai buna diagnoza.

 

Skeyndor este un brand cosmetic international bazat pe cercetare stiintifica, sunt adevarati pionieri in cercetare.

Despre Gett’s ce sa va mai spun: sunt fanul lor de ani de zile pentru ca sunt trend-setter in domeniul serviciilor de frumusete, au un marketing facut ca la carte iar la ei veti gasi intotdeauna tot ce este mai nou in materie de servicii si produse.

Asa ca iti recomand sa iei o decizie importanta pentru binele tenului tau, beneficiind de o diagnoza corecta Skeyndor in oricare dintre saloanele Gett’s.

 

 

 

 

No Comments