In urma cercetarilor, nutritionistii au confirmat beneficiile pe care consumul de zmeura le aduce sanatatii.

In urma purtarii, fashionistele au confirmat ca FRAMBOISE le face sa se simta cu adevarat bine prin croieli ireprosabile si materiale naturale premium.

Acum, despre ce sa continuam sa vorbim?

Eu  imi iau un bol mare de zmeura si va povestesc despre FRAMBOISE.

Cand am intrat prima data in shoroom-ul FRAMBOISE m-a izbit o lumina puternica, naturala, era o zi insorita iar camera cu ferestre mari permitea luminii solare sa intre in voie. Am stiut ca va fi o intalnire placuta si ca voi gasi piese frumoase, scaldate in soare si mult optimism.

Madalina Dobre m-a lasat sa rascolesc in voie si m-a introdus in lumea FRAMBOISE, punand in primul rand accentul pe materialele de calitate folosite. Cunosteam colectia Urban Escape de pe site-ul framboise.ro insa, in realitate, colectia arata si mai bine!

Ma gandesc si acum la un albastru dintr-o textura atat de placuta la atingere si la rochia camasa alba de mare efect….

IMGL3479_edit IMGL3652_edit

Din punctul meu de vedere, prin Urban Escape, Madalina Dobre si Andreea Parvan au reusit un mix excelent intre stilul minimalist, easy to wear, materialele fine (matase, bumbac, poplin in diferite texturi si combinatii) si atentia la detalii.

FRAMBOISE e din viata de zi cu zi, din cautarea confortului si a senzatiei de second skin, din pasiunea pentru camasa lejera, reinterpretata, din pasiunea pentru piese care pun in evidenta feminitatea.

IMGL3388_edit IMGL3532_edit IMGL3577_edit

Piesele vestimentare din  colectia Urban Escape sunt disponibile atat in shop-ul online www.framboise.ro, cat si in showroom-ul din strada Tudor Arghezi nr. 16.

Va previn, insa: va veti indragosti iremediabil de stilul FRAMBOISE si acest lucru se va resimti de acum si in consumul de zmeura. Oricum, s-a demonstrat ca ambele sunt benefice!

No Comments