Tinerii din ziua de azi nu inceteaza sa ma uimeasca. Iata ca am ajuns la varsta la care pot sa ma exprim „tinerii din ziua de azi”. Promit sa ma abtin de la expresii de genul „pe vremea mea”.

Revenind: tinerii din ziua de azi sunt atat de creativi, atat de aspirationali, preocupati de dezvoltare personala, cu spirit antreprenorial si ma uimesc cate lucruri stiu. Generatiei Y nu ii sta nimic in cale iar creativitatea este punctul sau forte.

Cand le-am cunoscut, nu mi-a venit sa cred ca sunt atat de tinere. Una pare mai vorbareata si de actiune, cealalta mai analitica. Impreuna, fac o treaba excelenta. Cred ca intr-un viitor nu foarte indepartat, pe o scena imensa, se va auzi: „Ladies and gentlemen, THAÏS & STRÖE!

Oana Stroe si Thais Coman – adica THAÏS & STRÖE. 

THAÏS & STRÖE este mai mult decat un brand de moda. Colectiile sunt dezvoltate pe baza macro trend-urilor in mai multe domenii, in special in domenii inovative.

Colectia O N E N E S S este o poveste…alba ce suna ca o simfonie si transmite acele emotii care sa iti asigure o stare de bine. Estetica este minimalista iar liniile, paradoxal, sunt exuberante si calme in acelasi timp.

Sunt genul de piese pe care le percepi ca fiind avangardiste iar atunci cand le imbraci sunt din filmul, din viata ta.

Pe langa piesele vestimentare, Oana si Thais au in portofoliu si servicii de consiliere si stilism: iti pot reorganiza sifonierul si iti pot propune un concept vestimentar inspirat de ceea ce te reprezinta dar si de ceea ce ti-ai dori sa devii.

Urmariti de acum THAÏS & STRÖE, caci are multe de spus in fashion!

Oana si Thais-127 copy Oana si Thais-128 copy Oana si Thais-352 copy Oana si Thais-358 copy Oana si Thais-434 Oana si Thais-089 copy Oana si Thais-504 copy

Photo: Egii Studio

Models: 

Iustina & Vlad from Rue des Modeles

Seherezada Kouchaki & Alexander Ozer

Mua: Eliza Munteanu

No Comments