Cand te gandesti la hamuri nu poti sa nu ai in minte un film cu bulina de 18+. Stop! Nu intentionez sa va vorbesc despre tendintele in fashion porn.

Nu ma intelegeti gresit! Cand am auzit ca pe piata fashion exista hamuri de piele pentru a fi purtate in viata de zi cu zi am zis ca lumea a luat-o razna.

Am dat un search, curioasa, cu lumina stinsa si ascunsa in debara.

Eram pe site-uri de fashion dar atata.. incatusare si… piele pe piele…nici ca mai vazusem.

Si, la un moment, dat am descoperit HEDARE iar la scurt timp am cunoscut-o si pe Daniela Tomus – designerul din spatele HEDARE.

 

Daniela este o nebuna si o baietoasa. Genul acela de nebuna de-ti face placere sa iesi cu ea la o cafea si sa te scoata din rutina. Si doar o nebuna si o baietoasa putea sa creeze hamuri si corsete din piele.

Daniela este HEDARE, o identific perfect cu ceea ce creeaza – genti, hamuri din piele simple sau cu blanuri atasate, corsete waspie.

INTRO 3

Dar, atentie: toate creatiile HEDARE sunt piese statement ce emana senzualitate si high class, se detaseaza net de zona cu 18+ si pot fi purtate chiar si de cele mai puritane persoane.

 

Creatiile HEDARE te poarta in acea stare de seductie si extravaganta permisiva, acceptata de societate, si in acelasi timp te diferentiaza, te scot din obisnuit.

Vad acum hamul pe o camasa office, corsetul de piele pe o tinuta layered, de zi. Iar de genti, ce sa mai zic: te indragostesti iremediabil.

 

Va invit sa facem un mic tur in lumea HEDARE – Extravagant Discretion.

H3-PONY-main rucsac-mini-main G6BISS-pony-green-PROFIL

Si… SA INDRAZNIM!

Sa indraznim sa purtam si altceva, sa iesim din zona obisnuitului si cu siguranta vom propaga schimbarea in viata noastra si in jurul nostru!

 

 

 

No Comments