Intr-o zi, El si Ea s-au intalnit. De cele mai multe ori, destinul face ca doi oameni sa se intalneasca atunci cand se asteapta mai putin, intr-un loc neimportant, printr-o “uneltire” a unor forte nestiute, dar puternice, aflate in “custodia” destinului.

Cei doi si-au dat seama ca sunt sufletele pereche ce s-au ales dintre milioane de oameni si s-au casatorit. El o ceruse timid in casatorie, putin stingherit ca isi dezvaluie latura emotionala. Iar Ea era si mai emotionata si totul incepea sa capete noi si promitatoare sensuri.

Ea trebuia sa straluceasca in ziua nuntii, pentru ca era partea “estetica” a cuplului si toate privirile si blitz-urile urmau sa fie atintite asupra sa.

Evident, rochia de mireasa era piesa centrala, avea de facut o alegere importanta. Si a ales in cele din uma cea mai frumoasa rochie din viata ei si a stralucit la cel mai important eveniment.

Iar dupa ce toata stralucirea a trecut, a pus in dulap rochia de mireasa, ci nu a dosit-o in vreo cutie ca pe ceva ce nu mai urma sa faca parte din viata ei si nici nu a imprumutat-o.

Pentru ca ori de cate ori avea sa fie o cumpana in viata lor de cuplu, fireasca pana la urma, ea avea sa deschida usa dulapului si sa retraiasca emotiile inceputului, emotiile legamantului din Biserica, emotiile parintilor pentru care fiica lor nu mai era o copila si toate sperantele ei intr-o viata frumoasa, plina de armonie si iubire. Si avea sa se incarce cu toate acestea si sa isi continue povestea de iubire.

 

Intr-o zi insorita de mijoc de februarie, am intrat in lumea celor mai frumoase rochii de mireasa. Rochii create si produse in Romania si care se vand peste mari si tari, in SUA, Australia, Japonia, Marea Britanie, Italia, Portugalia.

Rochii romanesti despre care scriu cele mai prestigioase reviste: Haute Couture Collectioni Sposa, Wedding Jurnal, Modern Luxury Brides Chicago.

Suna fabulous? Nu, suna…divin. Pentru ca este vorba despre Divine Atelier.

Luminita Cosleacara, designerul casei de moda Divine Atelier, iti vorbeste despre fiecare rochie ca despre o poveste. Fiecare rochie este o piesa importanta pe firul epic plin de sensuri al ceremoniei de casatorie.

Luminita combina tesaturi pe care le atingi cu varful degetelor, celeste, intr-un design de exceptie, face treceri imperceptibile de la o structura la alta a diferitelor materiale, rezultand adevarate opere de arta.

Luminita iti demonteaza perceptia despre rochia de mireasa. Alegerea unei rochii de mireasa Divine Atelier te va responsabiliza sa ii asiguri cel mai minunat cadru de expunere.

Am vazut rochiile de mireasa Divine Atelier purtate in Scotia, in Portugalia, pe malul marii, la nunti in natura, in decoruri cu vegetatie luxurianta…

Ce aveau in comun toate aceste mirese? Erau femei absolut obisnuite, dar care purtau doar cel mai larg si fericit zambet si o rochie de vis.

Va invit sa va programati o vizita la showroom-ul Divine Atelier din str. Paris nr. 45. Veti fi intampinate cu macarons si veti avea parte de o incursiune intr-o lume a bunului gust si a rafinamentului.

Va doresc sa purtati in ziua nuntii rochia de mireasa de la Divine Atelier si sa fiti cele mai frumoase. Iar apoi sa o asezati cu gesturi fine in dulapul vostru si ori de cate ori il deschideti sa retraiti fericirea acelei zile.

6   5

7   3

2   1

Sa fiti iubite!

 

 

No Comments