Sunt foarte diferite, sunt toate incapatanate si ies scantei cateodata. Dar tocmai acestea fac ca din mana, mintea si creativitatea lor sa iasa lucruri atat de frumoase.

Triolete este despre trei fete. Alina, Elena si Oana Cernatescu. Trei surori care fac impreuna lucruri frumoase si care au un tel comun: hainele lor „produse cu mandrie in Romania” (un label la care ele tin foarte mult) sa ajunga departe, peste mari si tari. E un plan la care toate trei lucreaza cu maxima implicare. _MG_5206_Candle_Dress-(red)-web

Alina este Designerul. Creativa, sensibila. Specializata in tehnica drapajelor si a broderiilor manuale. Elena este Brand Manager, mintea de business, cea care „stapaneste” evolutia brandului, comunicare lui. Oana este cea mai mica dintre ele, coordoneaza prezenta brandului in zonele de distributie si vine cu suflul noii generatii.
Sunt trei surori ambitioase care au plecat din Valcea pe drumuri diferite, au invatat si s-au perfectionat in ceea ce le placea fiecareia si s-au intalnit apoi in acelasi atelier de creatie. Si pentru ca acel atelier a devenit neincapator pentru creativitatea, dorinta lor de evolutie si totodata de implicare in comunitate au mai deschis inca un atelier in Valcea natala.

Acolo si de acolo, mama lor, expert in croitorie de mai bine de 20 de ani si, deci, stalp de rezistenta al business-ului, este cea care face ca acest „triunghi” sa fie intotdeauna echilateral.

FW15BOUQ-01Triolete inseamna haine functionale, practice, de fiecare data cu un touch ce le face sa iasa din multime.
Rochii, fuste si salopete ready to wear, versatile, potrivite deopotriva pentru o tinuta de zi sau, cu accesorizarea potrivita, pentru o tinuta de
cocktail.

Cine poarta Triolete: persoanele dinamice, care lucreaza in mediul corporate care au o viata sociala activa. Persoanele care au nevoie de haine comode, usor de accesorizat dar care in acelasi timp sa fie elegante si sa le diferentieze.

 

Un brand la care fetele tin foarte mult si pentru care volumul de munca este imens este cel de couture „Alina Cernatescu”.
Pentru ca aici creatia se impleteste cu migala productiei manuale: broderii derivate din arta si insertii elaborate, drapaje si fluiditate, dar in continuare pastrand ideea de comoditate.
Un cult al feminitatii si o celebrare a formelor prin rochiile de seara si rochiile de mireasa.

 

in14maze-01  SunriseMoonbeam

In showroom-ul din C.A. Rosetti nr. 34 fetele va vor primi cu zambetul pe buze chiar daca sunt dupa ore de nesomn, probe si productie, ca si cand va cunoasteti dintotdeauna.

No Comments