Traind intr-o societate care ne sabloneaza, cadem in patima de a purta haine la moda, doar pentru ca sunt la moda, dar care nu ne avantajeaza pe toti.

Haina ar trebui sa se transforme intr-un atu pentru noi. Este cartea de vizita, prima impresie. Haina potrivita corpului, stilului, contextului in care te afli…trebuie sa iti dea incredere si sa te ajute.

Liniile minimaliste, simplitatea, calitatea vor avea mereu efectul scontat. Este ceea ce isi propune brandul romanesc ATU Body CoutureATU_Autumn2015_Posters01

“Manualul” ATU Body Couture se ghideaza dupa silueta femeii obisnuite, dinamice, pragmatice si care doreste confort si tinute purtabile, alcatuite din piese intre poate realiza cu usurinta permutari. ATU_Autumn2015_Posters02
Creatiile vestimentare sunt realizate din tesaturi si accesorii speciale dar practice, detalii discrete, elemente de manufactura.

Colectiile ATU Body Couture sunt un manifest pentru atentia acordata detaliilor, designul minimalist, eliminarea ostentatiei inutile, punerea in valoare a feminitatii.

Scopul este ca orice tinuta sa se transforme intr-un atu pentru femeia care o poarta si sa o detaseze de grup.

Pentru ca in final este vorba despre tine, femeie. Tu esti cea care conteaza si intregesti puzzle-ul – intregul proces creativ prin care o piesa vestimentara ATU este realizata.

Urmariti „ATU-urile” pe www.atubodycouture.ro. Aveti de unde alege piese care sa va reprezinte.

No Comments