Cand m-am hotarat sa fiu activa in zona designului si sa ma auto-intitulez “Gardiana” de lucruri frumoase (na, Oana Gardiana, daca vreti sa imi spuneti de acum prin nickname) este pentru ca simteam nevoia sa revin in zona creativa, acolo unde lucrurile sunt intr-o continua schimbare, unde exista permanent noutate si provocare iar eu pot veni sa povestesc despre toate acestea.

Si, la scurt timp, am vazut cum se pot imbina creativitatea din zona fashion si trendul din zona sanatatii.CIC_6875_small

Cu alte cuvinte: fii fashion si bea un suc sanatos!

Brandul de fashion ATU Body Couture si brandul de sucuri naturale presate la rece Cold Pressed Juicery au lansat o colectie capsula de ​sweatshirts inscriptionate cu mesaje creative absolut inspirate.

Fiecare mesaj „incapsuleaza” intr-un produs fashion evergreen creat de ATU Body Couture ideea de stil de viata sanatos promovat prin consumul de sucuri de fructe presate la rece, nepasteurizate, produse de Cold Pressed Juicery:

Don’t give a FIG
Cold Pressed a la mode
Everything runs smoothieCIC_6778_small
stATUs juicing
Lucrez cu MIGDALA

Asadar, o colectie de bluze si rochite din bumbac moale si calduros, mereu la moda, casual, comode, numai bune pentru perioade reci, gata sa faca parte dintr-o tinuta relaxata si cu sens.

Le cunosc personal pe Lacramioara Ilie (Atu Body Couture) si Amra Makarevic (Cold Pressed Juicery). Ambele investesc cel putin pasiune si atentie la detalii pentru a face lucruri de calitate iar din aceasta colaborare nu putea iesi decat ceva frumos.

Intreaga colectie este disponibila in showroom-ul ATU Body Couture din bvd. Aviatorilor nr. 39, sector 1, Bucuresti.

No Comments